Posts

Falenderimi për prindërit për angazhimin e tyre!

Pako ECD

Mesazhi i drejtoreshes për turizëm dhe rimëkëmbje ekonomike në komunën e Prizrenit

Dedikim Gjysheve!

Takimi i organizuar nga Qendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim

Teatri në qendrën tonë

Dita Ndërkombëtare e Konventës për të Drejtat e Fëmijëve!

Si punojnë mushkëritë e fëmijëve

Fusha senzorike ka një rëndësi të madhe në zhvillimin e fëmijëve

FËMIJET NJOHIN POFESIONET NGA AFËR

PLATFORMA ONLINE ‘EDUKIMI HERSHËM’ PROMOVOHET EDHE NË RRJETE SOCIALE

PLATFORMA ONLINE PËRDORET EDHE NË DIASPORË

VJOSA OSMANI PËRKRAH PLATFORMËN ONLINE ‘EDUKIMI HERSHËM’